ESITTELYSSÄ

Huonepakopeli

Joensuussa ja Mikkelissä toimii tällä hetkellä yksi pakopeliyritys Huonepakopeli, jolla on tarjolla molemmissa kaupungeissa kolme huonetta.

Joensuussa ja Mikkelissä toimii tällä hetkellä yksi pakopeliyritys Huonepakopeli, jolla on tarjolla molemmissa kaupungeissa kolme huonetta.

Joensuu

Huonepakopeli aloitti toimintansa Joensuussa vuoden 2015 joulukuussa. Yrityksen perustaja on myös Joensuun Treetop-seikkailupuiston taustamies Juha-Mikael Malinen.

Escape Room Mökin kirous

Mökin kirous on Joensuun uusin pakopeli.

Yrityksen facebook-sivujen mukaan Huonepakopelin yrittäjät ovat käyttäneet huoneissaan ulkomaalaisten suunnittelijoiden apua, sillä pelien suunnittelu on niin aikaavievää ja Joensuussa pelejä täytyy vaihtaa sen verran usein, ettei yrittäjien omat resurssit riittäisi omien pelien suunnitteluun. Yrityksen huoneet ovat siis tasaisin väliajoin vaihtuneet ja tällä hetkellä Huonepakopeli tarjoaa Joensuussa kolmea peliä: Bunkkeri, Pankkiryöstö sekä tänä keväänä avattu Mökin kirous.

Mikkeli

Huonepakopelin Mikkelin toimipiste avattiin kauppakeskus Stellaan tämän vuoden helmikuussa. Kaupungin ensimmäiset pakopelihuoneet on otettu ilolla vastaan ja ne ovatkin saaneet toistaiseksi vain 5/5-tähden arvosteluja yrityksen omilla facebook-sivuilla. Yritys tarjoaa Mikkelissä kolmea erilaista escape room -peliä: Kadonneet, Joensuusta Mikkeliin muuttanut Salamurhaaja sekä Vankila.