Tietoa Suomen pakopelit -sivustosta

Suomen pakopelit on 21.6.2016 avattu sivusto, jonka ensisijaisena tavoitteena on tarjota kattavaa ja ajantasaista tietoa pakopeleistä Suomessa. Sivustolta löytyy sekä kaikki pakopelejä tarjoavat yritykset ja pelit että tietoa pakopeleistä ja alan kehityksestä Suomessa.

Koska Suomen pakopelit toimii ensisijaisesti tiedonlähteenä, sivuston kautta ei voi varata pelejä suoraan, vaan tällöin on oltava suoraan yhteydessä palveluntarjoajaan. Huomioithan, että myös pelien ja tapahtumien hinnat kannattaa varmistaa suoraan yritykseltä.

Sivuston tietoja on koottu keväästä 2016 alkaen ja tietoja päivitetään ja täsmennetään jatkuvasti. Tavoitteena onkin tarjota luotettavaa tietoa suomalaisista pakopeleistä niin pelaajille kuin yrittäjillekin. Sivuston tiedot perustuvat valtaosin suoraan yrityksiltä saatuihin tiedonantoihin tai yritysten kotisivujen tietoihin, mutta myös lehtiartikkeleihin sekä yritysten sosiaalisen median päivityksiin.

Sivustolla on myös oma blogi, johon pääsee tutustumaan tarkemmin täällä. Blogiin kirjoitetaan mm. yritysesittelyjä, peliarvosteluja sekä uutisia ja tiedotuksia pääosin suomalaisista pakopeleistä, mutta toisinaan myös ulkomaan peleistä sekä yleisesti pakopeli-ilmiöistä.

Sivustoa ylläpitää ja tietoja kokoaa Pauliina Pekki.